top of page

Meer dan 20 jaar ervaring in veiligheid en energiezuinig bouwen.

Prevebo bv is een multidisciplinair studiebureau gespecialiseerd in een ruim aanbod aan diensten en keuringen in de bouwsector. Dit zowel voor natuurlijke personen met bouwplannen als voor architecten en bouwbedrijven.

vlcsnap-2022-11-17-14h51m09s410_edited.jpg

LAAT ONS HET WERK DOEN

Sinds 2001 hebben wij reeds meer dan 20 000 werven met succes opgevolgd. Dit resulteert in een jarenlange ervaring in veiligheid in de bouw.

Sinds het invoeren van de EPB-wetgeving op 01/01/2006 is Prevebo steeds voorloper geweest in het ondersteunen en advies verlenen rondom energiezuinig bouwen. Passief huizen, energieneutrale woningen en BEN-woningen kennen voor ons dan ook geen enkel geheim.

Hierbij is het steeds ons doel om onze klant meer service te bieden dan enkel het wettelijk noodzakelijke. Waardoor we steeds het verschil met de concurrentie kunnen maken.

HIER STAAN WE VOOR

Bij ons kan je terecht voor veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, EPC-attesten, luchtdichtheidstesten, rioleringskeuringen, ventilatie-verslaggeving

en -onderhoud, warmteverliesberekeningen elektriciteitskeuringen, thermografie, energiescan, risico-analyse,...

Kwaliteit en flexibiliteit worden door Prevebo bv hoog in het vaandel gedragen en dit wordt verzekerd door onze persoonlijke aanpak en advies op maat van u als klant.

Ons hoofddoel is steeds streven naar een optimale dienstverlening en tevreden klanten.

vlcsnap-2022-11-17-14h50m22s783.png

Persoonlijke aanpak en advies op maat

bottom of page