top of page
PREVEBO - UW DIENSTVERLENENDE PARTNER IN DE BOUW

Prevebo bvba is een multidisciplinair studiebureau gespecialiseerd in een ruim aanbod van diensten en keuringen aan de bouwsector.   Dit zowel voor natuurlijke personen met bouwplannen als voor architecten en bouwbedrijven.

 

Wij steunen hiervoor op een professioneel team met meer dan 30 medewerkers en partners. 

Sinds 2001 hebben wij reeds meer dan 10 000 werven met succes opgevolgd.  Dit resulteert in een jarenlange ervaring in veiligheid in de bouw.

Sinds het invoeren van de EPB-wetgeving op 01/01/2006 is Prevebo steeds voorloper geweest in het ondersteunen en advies verlenen rondom energiezuinig bouwen.  Passief huizen, energieneutrale woningen en BEN-woningen kennen voor ons dan ook geen enkel geheim.  Hierbij is het steeds ons doel geweest onze klant meer service te bieden dan enkel het wettelijk noodzakelijke, waarmee we steeds het verschil met de concurrentie hebben kunnen maken.

 

Bij ons kan je terecht voor veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, EPC-attesten, luchtdichtheidstesten, rioleringkeuringen, ventilatie-verslaggeving en -onderhoud, elektriciteitskeuringen, thermografie, energiescan, risico-analyse, ...

 

Kwaliteit en flexibiliteit worden door prevebo bvba hoog in het vaandel gedragen en dit wordt verzekerd door onze persoonlijke aanpak en advies op maat van u als klant.

Als hoofddoel van ons beleid streven wij naar een optimale dienstverlening en uiterst tevreden klanten.

 

Neem uw tijd om onze website te bezoeken zodat wij u ons bedrijf verder kunnen voorstellen. U kunt hier meteen ook heel wat informatie terug vinden die voor u interessant kan zijn.

Aarzel ook niet om  uw gratis offerte aan te vragen!

 

Wij danken u voor uw bezoek op onze site en hopen u binnenkort als klant van prevebo bvba te mogen verwelkomen.

Ik kijk ernaar uit u van dienst te mogen zijn!

 

Ivaan Feys

zaakvoerder

 

bottom of page